BURDUR / MERKEZ - Şehit Hikmet Zengin İmam Hatip Ortaokulu

Etwinning Projesi

WEB 2 Araçlarıyla İngilizce öğrenmek artık daha kolay!

WEB 2 Araçlarıyla İngilizce öğrenerek teknolojiyi sınıflarımıza getiriyoruz.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Meryem DEMİR FİL 'in koordinesinde geçen sene 7.sınıflarla müfredata entegre bir şekilde  yürütülen etwinning projesi VOCABULARY BUILDERS 'ın devamı olan VOCABULARY FIGHTERS(Next level of tehe VOCABULARY BUILDERS) bu sene 8.sınıflarla devam etmektedir.Ülkemizin farklı illerinden İngilizce Öğretmenlerinden oluşan etwinnig projesi Meryem DEMİR FİL ve Isparta Direkli Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Kezban DEMİR kuruculuğunca yürütülmektedir.

Bu proje sayesinde öğrenciler WEB2 araçları ile oluşturulan online quiz,kelime oyunlarıyla İngilizce öğrenme yolunda gayet iyi bir seviyeye ulaştılar.Proje 8.sınıf öğrencileriyle yürütüldüğü için LGS sınavı içinde önemli ölçüde katkı sağlaması beklenmektedir.

18-05-202018-05-202018-05-202018-05-2020

Yayın: 18.05.2020 - Güncelleme: 18.05.2020 00:30 - Görüntülenme: 289