BURDUR / MERKEZ - Şehit Hikmet Zengin İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

20.02.2024 tarihinde okulumuz ÇEDES projesi öğrencileri, okul pansiyonumuzda öğle yemeği yediler. Ardından okulumuz meslek dersleri öğretmeni Mehmet Akyel hocamız "sabır" konusunda nasihatte bulundu.

Mrt

14.02.2024 tarihinde, okulumuz mescidinde, okulumuz başmüdüryardımcısı Kutbettin AĞIN, ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimize "sabır" konulu vaaz-u nasihhatte bulunmuştur.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımı ile Miraç Kandili programı gerçekleştirdik.

Şbt

Ock

Öğrencilerimizi ve sorumlu öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

6 Aralık 2023 Çarşamba günü Bilim,Fen ve Teknoloji Kulübü olarak toplum hizmeti çalışma planı kapsamında kulüp öğrencileri ile beraber Burdur Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne gezi düzenledik.

Ock

Okulumuz ÇEDES projesi ekibi 29/12/2023 tarihinde, Burdur İl Halk Kütüphanesi'ne gezi düzenledi.

Ara

Burdur Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber öğretmenleri tarafından 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize LGS (Liselere Giriş Sınavı) ve derslerde başarıyı artırmak için motivasyon ve ders çalışma teknikleri konulu bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.