BURDUR / MERKEZ - Şehit Hikmet Zengin İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Özcan Sivri ve öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında, Burdur Kitap Fuarı'nı gezdi.

Kas

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Özcan Sivri ve öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında, okulumuz bahçesine çam fidanı diktiler.

Kas

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Özcan Sivri ve öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında, Burdur Doğa Tarihi Müzesini gezdi.

Kas

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammed ÖZDEMİRCİ, okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Kas

Okulumuz ÇEDES projesi grubu öğrencileri, hafız öğrencilerimizin de olduğu Askeriye Kuran Kursunu ziyaret etti. Misafirperverliğinden dolayı yurt müdürümüz Hasan Çiçek'e teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzdaki lise ve ortaokul ÇEDES Projesi gurubu öğrencileri, Şehit Hikmet Zengin'in anne ve babasını Güney Yayla Köyünde ziyaret etti.

Ekm

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Özcan Sivri ve öğrencileri, ÇEDES projesi kapsamında, ilimiz asri mezarlıkta bulunan şehitliği ziyaret etmiştir.

Ekm

Okulumuzda "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kod Haftası" kapsamında ortaokul ile lise öğrencilerimizin katılımıyla ve eTwining Kulübümüz ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimizin destekleriyle öğrencilerimize kodlamanın önemini vurgulamak üzere etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Eyl

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kutlama programı gerçekleştirildi.

Eyl

Mevlit Kandili dolayısıyla okulumuz öğrencilerine, öğretmenlerine ve personeline ikramlık dağıtımı yapıldı.

Nis

Okulumuzda yürütülen ÇEDES projesi kapsamında , Fen Bilimleri öğretmeni Özcan Sivri ve öğrencileri Depremevleri Camiini ziyaret etmiştir.