BURDUR / MERKEZ - Şehit Hikmet Zengin İmam Hatip Ortaokulu

OKUYAN 7'LER PROJESİ KAPSAMINDA KİTAP OKUMA TAKIMLARIMIZ OLUŞTURULDU.

OKUL BAHÇEMİZDE VE KORİDORLARIMIZDA OTURMA ALANLARI OLUŞTURDUK.

Öğrencilerimizle ilimizde düzenlenen kitap fuarına gezi düzenledik

Ock

Öğrencilerimize Türkiye geneli düzenlenen bilim ve teknoloji yarışmaları hakkında bilgilendirici sunum yapıldı.

Ock

Burdur İl Müftülüğü vaizlerinden Bünyamin ÖZDAŞ tarafından öğrencilerimize ahlaki değerler ile ilgili seminer verildi

Ock

Önemli şahsiyetlerin isimleri koridorlara ve sınıf kapılarına verildi.

Ock

Verimli ders çalışma broşürleri okulumuz öğrencilerine dağıtılarak velilerimize de gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Ock

Okulumuz FP-Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize "İnternet, Etkileşimli Tahta ve Bulut Teknolojisi Gibi Teknolojik Yenilik ve Olanakların Öğretim sürecinde Etkin Kullanımı" konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Okulumuzda "Sportif Faaliyetler" kapsamında futsal takımı kuruldu.

WEB 2 Araçlarıyla İngilizce öğrenmek artık daha kolay!

WEB 2 Araçlarıyla İngilizce öğrenerek teknolojiyi sınıflarımıza getiriyoruz.

OKULUMUZDA BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALARLA İLGİLİ DUVAR YAYINLARI YAPILMAKTADIR.

Ara

İMAM HATİP ORTAOKULLARI ARASINDA DÜZENLENEN HAFIZLIK(RAMAZAN ÇAKICI), KURANI KERİMİ GÜZEL OKUMA(HÜSEYİN FARUK ÇALIŞKAN) VE EZAN OKUMA YARIŞMALARINA(YASİN TUNCER) KATILIM SAĞLANMIŞTIR. AYRICA HAFIZLIK YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ RAMAZAN ÇAKICI İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.