BURDUR / MERKEZ - Şehit Hikmet Zengin İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortak düzenlediğimiz geleneksel iftar programımızı gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda yürütülen ÇEDES projesi kapsamında, ihtiyaç sahiplerine okul müdürümüz Veli Karakaya tarafından yardım kolisi temin edilmiştir

Nis

Okulumuzda yürütülen ÇEDES projesi kapsamında, Fen bilimleri öğretmeni Özcan Sivri ve öğrencileri , Burdur merkezdeki Asri Mezarlık içinde bulunan şehitliği ziyaret etmiştir.

Mrt

Öğrencilerimiz Ramazan ayının başlamasını çeşitli etkinlikler ile karşıladı. Davula eşlik eden mânilerimiz öğrencilerimiz tarafından seslendirilirken yine öğrencilerimiz tarafından ikramlık dağıtımı gerçekleştirildi.

Nis

Masa tenisi il müsabakalarında 3. olan öğrencilerimize hediyelieri verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

MAKÜ öğrencileri okulumuza gelerek "Teknoloji Bağımlılığı" konulu seminer verdi.

Mrt

Dünyanın pek çok yerinde her yıl 3'üncü ayın 14'üncü günü olan 14 Mart, "Pi Günü" olarak kutlanır. Pi sayısı, çemberin çevresinin çapına oranı olan 3,14'tür. Pi Günü'nün 14 Mart olmasının sebebi de buradan gelmektedir. Matematik sabit pi sayısı hesaplamalarda genellikle 3,14 ya da 22/7 olarak kullanılmaktadır.

Mrt

Okulumuz Çok Amaçlı Salonda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü programı gerçekleştirdik.

Mrt

Zeka Oyunları ile eğleniyoruz, öğreniyoruz ve gelişiyoruz.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası okulumuz Çok Amaçlı Salonunda kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende okulumuz öğrencilerinin günün anlam ve önemine yönelik şiirlerini okuması ile tören sona erdi.